Nyt fra Transform

TRANSFORM VINDER KULKRANSPORET

01.03.2018

TRANSFORM, VEGA landskab, Dissing + Weitling, Lendager Group og Søren Jensen har vundet den tofasede konkurrence om Aarhus Sydhavns nye samlende byrum, ’Kulkransporet’. Projektet knytter midtbyen sammen med det nye udviklingsområde i Sydhavnen, hvor der allerede i dag findes et spirende miljø af kreative, iværksættere og etablerede virksomheder og industrier. Kulkransporet kommer udover selve broen til at bestå af en park og en plads, samt særlige og oplevelsesrige koblingstårne mellem byrummene på terræn og kulbroens niveau.

Nedrivningen til Den Gyldne Port i Gellerup er i gang

07.02.2018

Efter flere måneders ventetid er kranerne gået i gang med at nedrive en opgang i Boligblok B4, for at gøre plads til den nye port til Gellerup.

Rejsegilde på Grønttorvet

07.02.2018

Der har i dag været afholdt rejsegilde for ’Irishus’ på Grønttorvet i Valby. Vores projekt til byggefelt 4 dyrker et bybillede skabt af tunge teglblokke der samler sig omkring den centrale park. Det 15 etager høje tårn står roligt og tydeligt ned i byen og er med til at definere kvarterets stærke byrum af gader og pladser. I teglfacaderne benytter vi et engelske forband og med 2 sten-farver kan et grafisk, varieret og legende udtryk opnåes på det høje tårn og den store by-karré.

Nyt stort projekt i Gellerup

19.01.2018

TRANSFORM + Vandkunsten har vundet konkurrencen om renovering af boligblokken B7 samt tilhørende byggeret på 16.000 m2 nye boliger i samarbejde med MOE, JCN Bolig og PKA. B7 er den sydligste af de store boligblokke, der markerer indgangen til Gellerup. Gavlen tilføjes en række røde karnapper og altaner, der giver blokken et nyt udtryk, og lys og luft til de nyindrettede tilgængelighedsboliger. De nye boliger i form af punkthuse, opgangshuse og rækkehuse i rød tegl giver en fortætning af området hhv. øst og nord for boligblokken.

Rambøll Esbjerg nomineret til Aluminium Byggeprisen

15.01.2018

Rambølls nye domicil i Esbjerg er nomineret til Aluminium Byggeprisen. De i alt fem nominerede projekter vurderes på, hvem der har anvendt aluminium mest intelligent og innovativt, og samtidig fremmet bæredygtigt byggeri og/eller udviklet nye komponenter til byggeriet.

Bygherrerådgiver for FEAS

12.01.2018

TRANSFORM har sammen med RAMBØLL vundet bygherrerådgivningen for udviklingen af det tidligere Aarhus Kommunehospital. Området skal anvendes til universitets- og forskningsformål med relevante tilknyttede funktioner, f.eks. boliger, små butikker og børnehave, samt til øvrig erhvervsmæssig anvendelse.

Skanderborg Arkitekturpris

12.12.2017

TRANSFORM har modtaget Skanderborg Arkitekturpris 2017 for vores om- og tilbygningsprojekt på Virring Skole. Vi er meget stolte og glade for prisen, og for at vi kunne bidrage med nye spændende og aktive rammer for både skolebørn og fritidsbrugere.

Ny stor renoveringsopgave i Brabrand

22.11.2017

TRANSFORM og CF Møller har vundet arkitektrådgivningen ifm. renovering og ombygning af Brabrand Boligforenings afd. 1 og afd. 2, Hans Brogesparken og Søvangen. De to meget fine murede bebyggelser fra 40'erne og 50’erne repræsenterer et højdepunkt i århusiansk og dansk boligbyggeri og skal renoveres med de største ambitioner for både del og helhed. Det samlede boligareal udgør 45.000 m2 og er fordelt på 562 boliger.

RAMBØLL ESBJERG INDVIET

26.10.2017

Det nye domicil til Rambøll i Esbjerg blev indviet torsdag den 26. oktober. Bygningen er designet af TRANSFORM og Pluskontoret og opført i totalentreprise af CASA. Bygningen er placeret præcist mellem byen og havnen - grundlaget for Rambølls forretning i Esbjerg. Bygningens tre vinger, der indeholder Rambølls tre hovedfagområder - olie/gas, vindenergi og konstruktion, er organiseret omkring et lyst og samlende atrium, der byder velkommen og fordeler til de moderne arbejdspladser i det ambitiøse domicil.

Dansk Landskabspris 2017

25.10.2017

Forpladsen ved Nordvest Bibliotek og Kulturhus i København, tegnet af TRANSFORM/COBE/Schønherr, har vundet Dansk Landskabspris 2017. Prisen tildeles af Danske Arkitektvirksomheder, Park- og Naturforvalterne og Danske Landskabsarkitekter.

KULKRANSPORET

09.10.2017

TRANSFORM, VEGA, Dissing & Weitling, Lendager Group og Søren Jensen er videre til anden fase i konkurrencen om Kulkransporet i Aarhus. Konkurrencen skal belyse kransporets muligheder som forbindelse og katalysator i udviklingen af Sydhavnskvarteret.

Ny byport til Gellerup

05.05.2017

TRANSFORM, Vandkunsten, MOE og JCN Bolig vinder totalentreprisekonkurrencen om renovering og gennembrydning af boligblok B4 i Gellerup. Gennembrydningen af boligblokken udformes som en gylden indrammet byport, der tegner den nye indgang til Gellerupparken og bliver vartegn for den meget ambitiøse udviklingsplan der pågår i området.

Hejmdalsbroparken i Vojens

02.05.2017

TRANSFORM og RAMBØLL skal udarbejde helhedsplan for 126 almene boliger i Hejmdalsbroparken i Vojens. Arbejdet udføres for DOMEA.

Grenaa Idrætscenter

26.04.2017

TRANSFORM, GPP, M+G og LB Consult er prækvalificeret til konkurrencen om udvidelse af Grenaa Idrætscenter.

Sports- og Kulturcampus i Gellerup

28.03.2017

TRANSFORM har sammen med RAMBØLL udarbejdet konkurrenceprogrammet for det nye Sport- og Kulturcampus placeret midt i Gellerupparken. Projektet skal skabe bydelens nye aktive og kulturelle hjerte.

Parallelopdrag i Ribe

28.03.2017

TRANSFORM, TEKT, AKJT og Rambøll er prækvalificeret til parallelopdraget om ny helhedsplan for Ribe Jernindustri’s centralt placerede industriområde. Vi glæder os til processen!

Grønttorvet i Valby

10.02.2017

TRANSFORM vinder konkurrencen om udformning af boligkarré og tilhørende boligtårn i 16 etager for FB-Gruppen på Grønttorvet i Valby. Projekteringen kommer til at foregå i tæt samarbejde med Årstiderne Arkitekter og IngCon.

Årets Byggeri 2016

13.12.2016

Fagbladet Byggeri har tildelt 'Kunsten' hædrende omtale i den åbne kategori, og dommerkomiteen skriver: '...at puste nyt liv i et arkitektonisk mesterværk med så flot et resultat fortjener stor ros.' Vi er meget beærede over de fine ord!

Boligblok i Gellerup renoveres

08.12.2016

TRANSFORM, Vandkunsten, JCN og MOE er prækvalificeret til at renovere blok B4 i Gellerup/Toveshøj. Projektet indgår i den ambitiøse udviklingsplan for det store boligområde.

Indvielse af Virring Skole

18.11.2016

Det nye indgangsparti på Virring Skole er nu taget i brug, og vi ønsker bygherren og alle øvrige interessenter tillykke med ombygningen! Vi er rigtig glade for det endelige resultat, der giver et tiltrængt løft til skolen og tilbyder nye rammer for motion og bevægelse - både i og efter skoletid.

Rejsegilde i Esbjerg

03.11.2016

Råhuset er rejst på Rambølls nye domicil i Esbjerg, og dette blev torsdag fejret med rejsegilde for håndværkere og øvrige parter i byggesagen. Nu kan man for alvor fornemme hvordan bygningen med sin markante placering på toppen af Bavnehøj vil danne indgang til Esbjerg og blive et nyt vartegn for byen!

Udvikling af Sports- og Kulturcampus i Gellerup

03.10.2016

TRANSFORM har sammen med Rambøll vundet bygherrerådgivningen på udvikling af Sport- og Kulturcampus på Verdenspladsen i Gellerup.

TRANSFORM vinder rådhus

09.09.2016

TRANSFORM har sammen med Pluskontoret og Rambøll vundet konkurrencen om rådgivningen ifm. nyt rådhus i Vejen.

Kunsten modtager pris

24.08.2016

Foreningen for Bygnings- og Landskabskultur i Aalborg har tildelt prisen for ROS2016 til KUNSTEN i Aalborg. Vi er beærede og glade over at modtage denne anerkendelse!

Godsbanekollegiet

07.07.2016

TRANSFORM er sammen med Aarsleff, Sahl, Niras, Hansson & Knudsen og Wicotec blevet prækvalificeret til totalentreprisekonkurrence om det nye 'Godsbanekollegiet' i Aarhus.

SPARK på Marselisborg Centeret

28.06.2016

TRANSFORM er sammen med GHB Landskab, SWECO og Lise Nevstrup Andersen blevet prækvalificeret til projektkonkurrencen ”SPARK – Projektkonkurrence om Sundhed, Park, Aktivitet, Rehabilitering og Klimatilpasning på MarselisborgCenteret” i Aarhus.

STEDET TÆLLER - HENNE STRAND

22.06.2016

VEGA og TRANSFORM er udvalgt som et af tre teams til at komme med bud på hvordan man styrker Henne Strand som en attraktiv kystdestination.

Rejsegilde i Virring

06.06.2016

Så er tagene rejst på det nye indgangsparti på Virring Skole. Projektet begynder at tage form!

Konkurrence om nyt rådhus i Vejen

01.06.2016

TRANSFORM er sammen med Pluskontoret og Rambøll prækvalificeret i konkurrencen om nyt rådhus i Vejen. Det eksisterende rådhus er utidssvarende og derfor skal der ske en omfattende renovering og udvidelse af bygningen.

Ny museumskonkurrence i Norge

30.05.2016

TRANSFORM er sammen med COBE og Rambøll blevet prækvalificeret i plan- og designkonkurrencen om den nye museumsbygning i Brekkeparken i Skien, Norge. Det nye museum kommer ikke til at ligge langt fra vores videnskabsmuseum i Porsgrunn, og vi glæder os til at arbejde i området igen.

STIGSBORG HAVNEFRONT

27.05.2016

TRANSFORM, Sleth, Kuben og Sweco er prækvalificeret til parallelopdrag om udviklingen af Stigsborg Havnefront i Aalborg.

Biennalen i Venedig åbnet

27.05.2016

TRANSFORM var til stede ved den festlige åbning af Venedig Biennalen 2016. Tegnestuen har 4 projekter med på udstillingen, og alle er velkomne i den danske pavillon som har åbent til 27. november 2016.

Fagdommer for 'Ny Malt' i Ebeltoft

09.05.2016

Lars Bendrup er udpeget som fagdommer i projektkonkurrencen om 'Den Nye Maltfabrik' i Ebeltoft. Det ambitiøse kulturprojekt bliver en afgørende del af Ebeltofts udvikling mod fremtiden.

TRANSFORM vinder ny daginstitution i Esbjerg

29.04.2016

Sammen med Hallen & Nordby, Olav Kristensen Rådgivende Ingeniør og Vega Landskab, har TRANSFORM vundet konkurrencen om ny daginstitution i Esbjerg. Vi glæder os til realisere projektet!

TRANSFORM vinder konkurrence om Limfjordshuset i Struer

28.04.2016

TRANSFORM har vundet konkurrencen om Limfjordhuset - nyt Klubhus til Struer Ro- og kajakklub. Med dets unikke og synlige placering, bliver den nye bygning et pejlemærke for lokalområdet - og skal være med til at gentænke hele sammenhængen mellem by og vand. Vi er meget glade for tilliden, og vil gøre vores ypperste for at skabe de bedste rammer for ro- og kajaksporten i Limfjorden.

Nye japanske indtryk til tegnestuen

25.04.2016

TRANSFORM er netop hjemvendt fra en længere studietur til Japan, og er nu ladet op med hvid minimalisme, buddistiske stenhaver og masser af neon. Vi glæder os til at indarbejde de nye indtryk i vores projekter ;-)

Første 'hug' i Virring

31.03.2016

Formanden for Skanderborg Kommunens Børne- og Undervisningsudvalg Frands Fischer tog i dag første 'hug' til det nye indgangsparti på Virring Skole med en lufthammer. Vi glæder os til at følge byggeriet frem til det skal stå færdigt i august.

Fagdommer for PFA

30.03.2016

Lars Bendrup er udvalgt som fagdommer i parallelopdrag om ombygning, udvidelse og modernisering af PFAs eget markante domicil Marina Park.

Ungdomsbyen

07.03.2016

Lars Bendrup er blevet udpeget til arkitektfagdommer i konkurrencen om den 'Ny Ungdomsby i Gellerup'.

Venedig Biennalen for 5. gang

05.02.2016

TRANSFORM bliver en del af det officielle danske bidrag til den 15. Internationale Arkitekturbiennale i Venedig - verdens største og vigtigste arkitekturudstilling. Vi er stolte over at kunne bidrage med hele 4 projekter til den danske pavillon.

Kunsten får 5 stjerner i Berlingske

04.02.2016

Under overskriften 'Det genfødte museum' skriver Torben Weirup meget positivt om det ombyggede museum i Aalborg.

Status fra byggepladsen i Esbjerg

02.02.2016

En stor bundplade i beton er netop støbt færdig, og vil danne fundament for Rambølls nye domicil i Esbjerg.

Blåvand Strandpark

29.01.2016

TRANSFORM er sammen med VEGA Landskab, NB Tourism v. Nanna Balsby og A1 Consult udtaget til konkurrencen om Blåvand Strandpark. 

Kunsten får 5 stjerner i Politiken

23.01.2016

"Mesterværket i Aalborg har fået nyt liv - Alvar Aaltos elegante kunstmuseum i Aalborg er som genfødt. Den fredede bygning er blevet lydhørt restaureret og funktionelt udvidet."

KUNSTEN åbner i dag med nyt liv

22.01.2016

KUNSTEN slår i dag dørene op til et nyrestaureret og revitaliseret museum. Den fredede bygning, der i sin tid blev designet af finske Alvar Aalto, er blevet gennemrestaureret fra yderst til inderst (bl.a. med nye marmorfacader), men har også fået helt nye udstillingsrum og opgraderede funktioner, som en ny museumsbutik og en større og lysere café. TRANSFORM har været hovedansvarlig for revitaliseringen - de nye tiltag - samt indretningen af museet. Vi er stolte over resultatet!

TRANSFORM vinder ”En ny bydel på Gormsvej” i Vejen

22.12.2015

Projektgrunden Gormsvej 6 i Vejen har ikke været i brug i lang tid. Men efter at have været sendt i udbud i 2014 af Vejen Kommune vandt TRANSFORM i går projektet med arbejdstitlen "En ny bydel på Gormsvej." Grunden, der før har været brugt som fodboldstadion og idrætsarealer for folkeskoler, bliver en ny bydel med fællesarealer for beboere og gæster.

Transform prækvalificeret til konkurrence i Slagelse

17.12.2015

Slagelse Kommune har i dag offentliggjort, at TRANSFORM er prækvalificeret til projektet ”Campus Slagelse og Bymidte – en kobling.” Slagelse Kommune arbejder mod at etablere et samlet og levende centrum med Campus Slagelse og bymidten, og det er en opgave, som TRANSFORM finder stærkt motiverende og går til med ydmyghed. Vi glæder os til at bidrage med vores forslag.

Vejprojektet i Ørestad Syd er i fuld gang

03.12.2015

TRANSFORM forestår skitseforslag og projektforslag for alle veje og pladser i kvarteret.

Ny arkitektskole i Aarhus

19.11.2015

TRANSFORM er prækvalificeret til projektkonkurrencen omkring den nye arkitektskole i Aarhus. Vi er meget stolte af at være udvalgt til denne opgave og glæder os voldsomt til at komme i gang.

TRANSFORM prækvalificeres til helhedsplan for Kildeparken

05.11.2015

TRANSFORM er prækvalificeret i konkurrencen om helheldsplan for Kildeparken, der skal stå klar som Aalborgs nye bydel i 2020. Konkurrencen udbydes af Himmerlands boligforening og Aalborg Kommune.

Første spadestik til Rambølls nye domicil i Esbjerg

23.10.2015

De første fire spadestik til Rambølls nye domicil i Esbjerg er taget. Vi glæder os til at følge byggeriet!

Aarhus Arkitektskole fejrer 50-års jubilæum med udstilling

02.10.2015

50 års udvikling fra alternativ institution til internationalt anerkendt arkitektuddannelse kulminerer i en udstilling med 50 markante arkitekter og tegnestuer.

Klubøen får Vejleprisen

16.09.2015

TRANSFORM har modtaget årets Vejlepris for vores projekt til Klubøen. Vi er stolte og glade over modtagelsen.

Aarhus Lufthavn kommer tættere på

20.06.2015

TRANSFORM har engageret sig aktivt i planerne for en 'Lufthavn til Aarhus' og leverer diagrammer, visuelt udtryk og argumentation til det store arbejde som udføres af gruppen bag dette stærke initiativ.

TRANSFORM prækvalificeret til Grenå Bymidte

20.05.2015

TRANSFORM er prækvalificeret i konkurrencen om Grenå Bymidte. Projektet skal fastholde Grenås bymidte som et levende og vedkommende midtpunkt for byen.

Ny anvendelse af Haderslev Sygehus

01.02.2015

TRANSFORM har netop afleveret tre scenarier til ny anvendelse af det nedlagte Haderslev Sygehus. Freja Ejendomme forestår udviklingen og nytænkningen af det store bygningskompleks.

TRANSFORM vinder nyt domicil til Rambøll i Esbjerg

01.12.2014

TRANSFORM, PLUSKONTORET og CASA vinder konkurrencen om Rambøll's nye hovedkvarter i Esbjerg.

TRANSFORM vinder helhedsplan for CBS

27.11.2014

TRANSFORM, C. F. Møller og MOE vinder konkurrencen om en nye helhedsplan for Copenhagen Business School, der ligger på Frederiksberg.

Mediefacaden på Industriens Hus vinder pris

21.11.2014

Mediefacaden på Industriens Hus vinder den prestigefyldte Media Architecture Biennale 2014 pris.

TRANSFORM får tildelt Skole+ projekt i Skanderborg

10.11.2014

TRANSFORM er blevet udvalgt af Virring skole i Skanderborg kommune til at udvikle et nyt indgangsparti med plads til bevægelse og aktivitet i skoletiden. Projektet har arbejdstitlen 'Ventetid med drøn på'. Vi glæder os til at tage hul på udfordringen.

TRANSFORM vinder helhedsplanen for Ørestad Syd

10.11.2014

TRANSFORM, BASCON, Active Institute og Jan Christiansen vinder konkurrencen om den nye urbane helhedsplan for Ørestad Syd i København.

Søfartsmuseet nomineret

09.11.2014

Søfartsmuseet i Porsgrunn, Norge, er nomineret til den prestigefyldte Mies van der Rohe Award 2015.

Porsgrunn Søfartsmuseum på liste over verdens bedste museer

27.10.2014

BBC har publiceret en prestigefyldt liste over verdens otte bedste museer, og vores Søfartsmuseum i Porsgrunn er med på listen!

TRANSFORM er prækvalificeret til Skole+

17.10.2014

TRANSFORM har prækvalificeret sig til Skole+ konkurrencen. Initiativet støttes af Realdania, DIF og LOA, og har som mål at opgradere de danske skoler, så de danner bedre rammer for aktivitet og bevægelse. Sloth-Møller og Jens Troelsen er også med på holdet.

Klimabyen i Middelfart

24.09.2014

Lars Bendrup er udvalgt til at sidde med i juryen for 'Klimabyen i Middelfart'.

Videre til 2. etape i Fredensborg

20.08.2014

TRANSFORM + VEGA er udvalgt til at fortsætte i 2. etape af konkurrencen om en by udviklingsplan for Fredensborg.

Byggestart på KUNSTEN i Aalborg

01.08.2014

Restaureringen og revitaliseringen af Aalvar Aalto's kendte kunstmuseum i Aalborg er startet.

Åbning af Klubøen i Vejle

21.07.2014

Klubøen i Vejle åbner efter tre års hårdt arbejde med projektering og byggeri. Det er en stor dag!

Ørestad Syd

30.06.2014

TRANSFORM + BASCON er begge prækvalificerede i konkurrencen om at designe den nye helhedsplan Kalvebodkvarteret Syd i Ørestaden, København.

CBS

26.06.2014

TRANSFORM + CFMT er ét ud af tre hold, der er valgt til at fortsætte til sidste niveau i konkurrencen om at designe helhedsplanen til Copenhagen Business School på Frederiksberg.

Med i juryen i Tampere, Finland

27.01.2014

Lars Bendrup er udnævnt til at være en del af juryen i den internationale konkurrence om et nyt Rejse- og Servicecenter i Tampere, Finland.

Søfartsmuseet åbner

13.11.2013

Søfartsmuseet i Porsgrunn, der er blevet navngivet 'DuVerden' åbner i dag efter tre års design og konstruktion. Projektet er lavet i tæt samarbejde mellem TRANSFORM og COBE. Museet ligger i Porsgrunn, Norge.

Søfartsmuseet i Porsgrunn vinder pris

05.11.2013

TRANSFORM + COBE vinder pris for Porsgrunn Søfartsmuseum - DuVerden.

AUDI

22.10.2013

Industriens Hus er med i ny AUDI-reklame.

Aabenraa

11.10.2013

TRANSFORM er vinder fælles vinder om den nye helhedsplan for Aabenraa. På holdet er NIRAS, Kragh og Berglund, Gehl og NIKU.

Generøs By

01.09.2013

Jens Lindhe og Karsten Ifversen udstiller urbane billeder fra deres nye bog 'Den Generøse By' i Dansk Industris foyer. Bogen og udstillingen skaber et portræt af nutidens København. Alle er velkomne i Dansk Industri's foyer i København.

Multihal Langvang

25.08.2013

TRANSFORM er, sammen med CEBRA, GRONTMIJ og M+G prækvalificerede i konkurrencen om at designe den nye multisportshal - Multihal Langvang - placeret i den nordlige udkant af Randers.

CPH PRIDE

22.08.2013

DI fejrer mangfoldighed. Under Copenhagen Pride vil en 200 m lang regnbue vejrer på DI's facade. Se en film af facaden på Politiken

Vinder af KUNSTEN i Aalborg

31.05.2013

TRANSFORM er sammen med EMA, Søren Jensen og GHB udråbt til vindere af konkurrencen om at restaurere og revitalisere Alvar Aalto's kendte kunstmuseum i Aalborg.

Mediefacaden på Industriens Hus har fået liv

24.05.2013

De 80.000 LED dioder på DI's facade er nu aktive. Se hvordan huset tager sig ud i nattelivet på Kollision's film.

Åbning af Industriens Hus

06.05.2013

Industriens Hus i København K åbner i dag. Det sætter punktum for fem et halvt års design og konstruktion af den 50.000 m2 store bygning. Vi ønsker DI held og lykke med deres nye hus!

TRANSFORM prækvalificeret i Aabenraa

25.04.2013

TRANSFORM har prækvalificeret sig til konkurrencen om Aabenraas fremtid. På holdet er Gehl Architects, Kragh & Berglund landskab, Niras og Norsk Institutt for Kulturminneforskning. I alt er tre hold blevet udvalgt. Konkurrencen skal afleveres i september 2013.

Byens Kant

22.03.2013

Biblioteket i København vinder dette års BYENS KANT-pris i Politiken. Læs mere her

KUNSTEN - Museum of Modern Art

27.02.2013

TRANSFORM er prækvalificeret i konkurrencen KUNSTEN - Museum of Modern Art sammen med Erik Møller, Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma, GHB Landskabsarkitekter og Tapani Mustonen Arkkitehti Safa. I alt er fem hold prækvalificeret i konkurrencen.

Possible Greenland udstilling åbner i Nuuk

13.02.2013

'Possible Greenland' - det danske bidrag til den 13. Internationale Arkitektur Biennale i Venedig - er nu åbnet i Nuuk. Udstillingen kan ses i Katuaq Kulturcenter frem til d. 3. marts 2013.

2. plads i Nykøbing Falster

11.02.2013

TRANSFORM + SLA får 2. pladsen i forstadskonkurrencen Nykøbing Falster. På holdet er Kuben Management og TRANSSOLAR.

Linköping - indre by spreder sig over floden

20.12.2012

TRANSFORM & Kragh og Berglund er prækvalificerede i konkurrencen om Linköping - Den indre by udvides over floden. På holdet er: Trivector, Kreera, Centerlöf og Holmberg samt Fforum.

Første spadestik for Klubø Vejle

04.12.2012

Den 30. november kom realiseringen af Klubø Vejle et stort skridt tættere på med det første spadestik. Huset er planlagt til at åbne i december 2013.

Forelæsning i Singapore

26.11.2012

Lars Bendrup skal den 26. november holde forelæsning i Singapore om sit arbejde med bæredygtig byplanlægning.

Bygherrerådgiver i Gellerup

21.11.2012

TRANSFORM har, sammen med Rambøll og Pluskontoret, vundet bygherrerådgivningen i Gellerup - den mest ambitiøse byfornyelsesplan i Danmark. Gennem de næste år vil holdet sørge for en 360 graders rådgivning gennem udvikling og realisering af projektet. TRANSFORM er ansvarlig for den urbane udvikling af projektet.

Erhvervskorridoren Silkeborg

14.11.2012

Sidste uge præsenterede vi projektet 'Erhvervskorridoren Silkeborg' for juryen og Silkeborg Kommunes politikere. For mere information besøg siden her

TRANSFORM i Holland

02.11.2012

Dette års fællestur gik til Holland, for at besøge/genbesøge OMA, MVRDV, UNStudio, Sanaa, VMX Architects, NL Architects, Neutelings Riejdik, Xaveer De Geyter Architects og mange flere.

TRANSFORM + SLA vinder konkurrencen om Søndermarken i Vejle!

31.10.2012

TRANSFORM og SLA er i dag blevet kåret som vindere af konkurrencen om udvikling af Søndermarken i Vejle.

Porsgrunn Søfartsmuseum - status fra fra byggepladsen

31.10.2012

Porsgrunns Søfartsmuseum med den karakteristiske aluminiumsfacade tager form. Museets ikoniske karakter og sin attraktive placering langs floden mod bycenteret gør denne nye bygning til et naturligt varetegn for Porsgrunn by. Projektet forventes at stå færdigt allerede i foråret 2013.

Anden fase på Ydre Østerbro, Nykøbing-Falster

09.10.2012

TRANSFORM og vores samarbejdspartnere SLA, TRANSSOLAR og KUBEN MANAGEMENT er blandt to af fem kvalificerede hold til anden fase af planlægningskonkurrencen af forstadsområdet 'Ydre Østerbro, Nykøbing-Falster.' Konkurrencen er et ud af seks projekter skabt af Realdania med undertitlen 'Fremtidens Forstad,' et projekt, der debaterer og skaber visioner for bæredygtighed i forstaden.

A+U Super Danish

08.10.2012

TRANSFORMs arbejde præsenteres i magasinet A+U. Det nyeste nummer af det japanske magasin afdækker indtrykket af ny dansk arkitektur under titlen 'Super Danish.'

Klubøen i Vejle er på vej

05.10.2012

Konstruktionen af Klubøen er startet! Den nye 'ø' og de nye bygninger kommer til at huse havneklubber og flere andre foreninger inde fra Vejle by. Ved at kombinere havnerelaterede aktiviteter og bygge grundlaget for samarbejde mellem foreninger, etableres et vidtspændende miljø til gavn for klubberne og marinaens gæster. Udendørslivet vil være i fokus og dyrkes, da det ofte er den vigtigste del i livet på havnen.

Den nye bølge i dansk arkitektur

15.09.2012

TRANSFORM er en af de udvalgte virksomheder, der præsenteres i bogen THE NEW WAVE IN DANISH ARCHITECTURE.

Muligheder på Grønland

28.08.2012

Chipperfield kuraterede den 13. International Architecture Exhibition - La Biennale di Venezia. 'Possible Greenland' er det officielle danske bidrag til den 13. Internationale Architecture Exhibition. Udstillingen vil handle om den presserende udvikling af Arktis, som Grønland gennemgår for tiden - et skift mod politisk uafhængighed og forretningsudvikling midt i dramatiske klimaudviklinger. TRANSFORM samarbejder med CEBRA Archtiects og Århus Arkitektskole om udstillingen ved Den Danske Pavilion.

A10 - Shooting Star

04.07.2012

TRANSFORM er blevet udnævnt til 'shooting star' af arkitektmagasinet A10. Dansk Arkitektur Center (DAC) er inviteret af A10 til at præsentere den nye generation af danske kontorer i kontekst med den det danske arkitektoniske klima, der har udviklet sig gennem de seneste år. I udgave #46 af A10 Jul/Aug 2012 præsenteres TRANSFORM som en af 11 danske virksomheder at holde øje med.

TRANSFORM udstiller på Louisiana

29.06.2012

Vi er glade for at blive inviteret til at bidrage til udstillingen New Nordic - Achitecture & Identity ved Louisiana Museum for Moderne Kunst. New Nordic er historien om, hvordan vi bygger i Norden og udtrykker og organiserer os som samfund. Modellen af 'Biblioteket' bliver en del af udstillingen, der åbner d. 29. juni og varer frem til d. 21. oktober 2012.

Faaborg Kulturhus

20.06.2012

TRANSFORM er kvalificeret i konkurrencen om et nyt kulturhus og biograf i Faaborg. På holdet har vi POLYFORM og Søren Jensen.

Anden fase af Søndermarken Vejle

01.06.2012

TRANSFORM og vores samarbejdspartnere SLA, Grontmij og Social Action er blandt to ud af fem hold, kvalificeret til anden fase af planlægninngskonkurrencen af det nye forstadsområde, Søndermarken, i Vejle.

Erhvervskorridoren i Silkeborg

11.05.2012

TRANSFORM er shortlisted i konkurrencen om at udvikle et nyt 46 ha industriområde i Silkeborg. Området ligger i direkte forbindelse med det nye, store motorvejsbyggeri. På holdet: Møller og Grønborg, ICP A/S (Institute for Center-Planlægning), Grontmij og Boris Brorman Jensen.

Kirkens Hus Ribe

11.05.2012

TRANSFORM er prækvalificeret i konkurrencen om Kirkens Hus. Med på holdet er: Regnbuen Arkitekter, Preben Skaarup Landskab og Ingeniørfirmaet Viggo Madsen. Bygningen kommer til at inkludere offentlige fællesfaciliteter, mødelokaler, medarbejderkontorer samt Provstens administration. Grunden er, med sin placering lige syd for Ribe Katedral, af arkitektonisk såvel som historisk interesse, hvilket bekræftes af arkæologiske undersøgelser udført på grunden. Undersøgelserne har ledt til opdagelsen af Danmarks ældste kristne kirkegård.

TRANSFORM i Arkitektur DK

01.04.2012

TRANSFORM er fremhævet i det danske magasin ARKITEKTUR DK som en del af 'den pragmatiske vending' i 00'ernes danske arkitektur. Diverse TRANSFORM projektbilleder kan ses magasinet, fx: Xian City Wall, Nyt Bycenter i Åsane - Bergen, Porsgrunn Centrym Syd, Porsgrunn Søfartsmuseum og Energivenlig Bygning - Bjørvika.

Ny Banegaardsgade

13.03.2012

TRANSFORM + COBE vinder konkurrencen om helhedsplan og tilføjelse til Århus Hovedbanegården. På holdet er Søren Jensen, Tom Nielsen, ICP og Rambøll.

Revitalisering af Nykøbing Falster

12.03.2012

TRANSFORM + SLA er prækvalificerede i konkurrencen om at revitalisere Ydre Østerbro på Nykøbing Falster. Vi har også TRANSSOLAR og KUBEN på holdet.

MIPIM award til Biblioteket

12.03.2012

Biblioteket - nyt fælles kulturhus og bibliotek i Københavns nordvestkvarter - tegnet af TRANSFORM + COBE, modtager dette års MIPIM Award for 'Bedst Renoverede Bygning 2012'.

Biblioteket nomineret til 'Store Arne'

19.01.2012

Biblioteket - nyt fælles kulturhus og bibliotek i Københavns Nordvestkvartet, der er tegnet af TRANSFORM + COBE - er nomineret til Arkitektforeningens hovedpræmie 'Store Arne.'

Første fase af Søndermarken Vejle

17.01.2012

TRANSFORM er prækvalificeret i konkurrencen om 'Fremtidens Forstad' i Søndermarken, Vejle. På holdet har vi SLA, Grontmij og Social Action. Målet for konkurrencen er, at skabe en bæredygtig by og en visionær plan, der skal skabe Søndermarken en nyt image. Konkurrencen er ét ud ad seks projekter af Realdania med undertitlen 'Fremtidens Forstad' - et projekt, som diskuterer og skaber visioner for bæredygtighed i forstaden.

Ny administrationsbygning til Mariagerfjord Vand

16.12.2011

TRANSFORM er prækvalificeret i konkurrencen om Mariagerfjord Vand. Vandværkets bygning skal agere administrationsbygning. På holdet er Jorton, Alectia og AJKT.

Biblioteket hædres af den danske forening Forskønnelsen

07.12.2011

I november modtog Biblioteket Københavns Kommunes pris for "Bedste Offentlige Bygning i 2011." I dag modtager Biblioteket prisen "Hovedstadens Forskønnelsespris" af Forskønnelsen, der afholder årlige prisuddelinger for at hædre projekter, der gør København til en smukkere by. Kulturcenter og bibliotek Nordvest vandt i kategorien "Bedste Bygning 2011."

Biblioteket har vundet prisen for Bedste Offentlige Bygning 2011

24.11.2011

Københavns Kommune har netop afholdt prisuddeling, for at hædre de bedste bygninger og urbane miljøer i København. Biblioteket af TRANSFORM + COBE vandt titlen "Bedste Offentlige Bygning i 2011." Vi er meget stolte og beærede over at modtage prisen!

TRANSFORM prækvalificeret i konkurrencen om udvikling af området omkring Aarhus Hovedbanegård

04.11.2011

TRANSFORM er prækvalificeret i konkurrencen om udvikling af området omkring Aarhus Hovedbanegård sammen med COBE, Søren Jensen, MIC, Tom Nielsen og ICP. I alt har Aarhus Kommune, DSB Ejendomsudvikling og Steen og Strøm prækvalificeret fire hold til at udvikle et forslag til transformationen af det området omkring Aarhus Hovedbanegård. Projektet involverer en ny urban bydel, en ny busterminal i direkte forbindelse med Hovedbanegården samt en forlængelse af shoppingcenteret Bruuns Galleri.

Rejsegilde for Søfartmuseet i Porsgrunn

03.11.2011

I dag fejrer vi rejsegildet for Søfartmuseet i Porsgrunn sammen med bygningsarbejdere, samarbejdspartnere og gæster. Museet åbnes for offentligheden i december 2013.

Prækvalifikation i Rebild

19.10.2011

TRANSFORM er prækvalificeret til konkurrencen om at designe en ny informationsbygning til Rebild Nationalpark. På holdet er Jorton, Kristine Jensen og Kvorning Design.

Industriens Hus fejrer rejsegilde

07.10.2011

I går holdt vi rejsegilde for Industriens Hus sammen med bygningsarbejdere, samarbejdspartnere og gæster. Talerne blev holdt af DI's administrerende direktør Karsten Dybvad, Pihl&Søns direktør Søren Langvad, overborgmester Frank Jensen, samt Lars Bendrup fra TRANSFORM. DI flytter ind i den nye bygning i maj 2013.

TRANSFORM vinder Klubøen i Vejle

25.08.2011

TRANSFORM vinder konkurrencen om Klubøen i Vejle - en kunstig ø, der formidler overgangen mellem land og vand. Projektet indeholder et bredt program, fra bådhus til restaurant, og fra kontor til udsigtspunkt. Konkurrencen er vundet i samarbejde med Kristine Jensen, Go' Proces, A1 Consult og Stokvad & Kerstens.

Ny helhedsplan for Farum

23.05.2011

TRANSFORM er prækvalificeret til konkurrencen om en ny helhedsplan for Farum. På holdet har vi CEBRA, Møller og Grøndborg, TÆKKER, MIC og Colliers.

Ny helhedsplan for Høje Taastrup

05.05.2011

TRANSFORM er prækvalificeret til konkurrencen om en ny helhedsplan for Høje Taastrup. På vores hold har vi CEBRA, INSIDE/OUTSIDE, MIC, TÆKKER og Tom Nielsen

Kulturcenter og bibliotek Nordvest åbner!

05.05.2011

Kulturhus Nordvest indvies officielt i dag klokken 10!

Biblioteket i Nordvest

10.03.2011

Biblioteket på Rentemestervej i Københavns nordvestkvarter er tæt på at være færdigbygget.

Nyt Rockmuseum i Roskilde

09.02.2011

TRANSFORM er prækvalificeret til konkurrencen om at designe et nyt Rockmuseum i Roskilde, Denmark.

TRANSFORM prækvalificeret i Asker

04.02.2011

TRANSFORM er blevet prækvalificeret til konkurrencen om at udvikle og udvide bycentret i Asker kommune, Norge.